Mallorca 2020

Ta´ med Spies og os, på en uforglemmelig cykelferie til Mallorca.

For 6. år i træk samarbejder vi med Spies, som også er dem du formelt køber din rejse af. Det er således dem der sender dig bekræftelse/faktura, når du har tilmeldt dig.

Mallorca er blevet populær som aldrig før. Det betyder det at der er rift om pladserne på Hotel Sunwing Alcudia Beach , og vi ikke kan holde dem så længe som tidligere. Vi anbefaler derfor at du booker i god tid. Det skandinavisk ejede 4 stjernede + Hotel Sunwing er Dini Tours base. Det ligger i Alcudia, som er placeret i den nordøstlige del af Mallorca

Hotellet består af flere bygninger, hvoraf hovedbygningen ligger direkte på stranden Alcudia Beach.

Det er Spies koncernen der ejer Sunwing, det er også derfor du køber hele pakken hos dem. På Sunwing er det primært gæster fra Skandinavien. Hotellets størrelse gør at der er flere muligheder for at udbygge konceptet. Hotellet består kun af lejligheder i forskellige størrelser med plads fra 2 op til 8 personer.

Nogle af de nye ting gæsterne kan opleve er bl.a. skandinavisk indrettede lejligheder med rigtige dyner samt fuldt monteret køkken.

Hotellet serverer overvejende økologisk mad, og har en medarbejder ansat til at tage sig af alt omkring allergi.

En stor del af personalet er skandinavisk.

Når du modtager din bekræftelse fra Spies, fremgår det af din billet, hvilken bygning du skal bo i.

Hotellet

På nedenstående billede/oversigtskort kan du se komplekset.

Las Piramides

Las Piramides ligger i rolige omgivelser på, en smule bagved de andre lejlighedsområder kun et stenkast fra stranden. Las Piramides består af 2- og 3-væreles lejligheder, der ligger på en grund med luft og grønne områder mellem bygningerne. Det er disse lejligheder vi har forhåndsreserveret. Det er muligt at benytte alle faciliteter i de andre bygninger.

Lejlighederne (værelserne)

Herunder kan du se de 2 tyber lejligheder der er i Piramides. Når i er 2 der rejser sammen bor I i en 2 værelses lejlighed (standart) Hvis i er 3 der gerne vil bo sammen kan i få en 3 værelses lejlighed. Lejlighederne som eneværelse kan varierer i størrelse.

Cykeluge

Vi laver igen i år en cykelpakke, som indeholder alt hvad der har med cykling at gøre. Hvis du vil deltager på de guidede cykelture så er “Cykel uge” obligatorisk. Med i cykeluge er en mulepose, som indeholder en cykeltrøje Cukeltrøje med eller uden ærmer eller en vindvest og to drikke dunke. Cykelugen består af dagelige guidede ture og om onsdagen, som ellers er hviledag, tilbydes en picnictur med frokost i det grønne.

Rabat på køb i Bicycle Holidays Max Hürzeler butikken (bla. stort udvalg af Assos cykeltøj) mm.
Daglig frokost (som vi spiser på cafe på turen) er ikke med i prisen.

Cykelugen koster pr. uge kr. 795,- ( ekstra uger kr. 495,- pr. uge). Da det er Spies vi samarbejder med får du en række ekstra fordele her. Med Spies Easy Travel giver vi dig mulighed for at checke din bagage ind, inden du forlader hotellet.
Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage (heraf 5 kg håndbagage), og har du bestilt bustransfer (er med i prisen) mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller. På Sunwing Alcudia Beach gælder Spies Easy Travel hele sommeren, når du flyver med Thomas Cook Airlines på både ud- og hjemrejsen.
På selve dagen for din hjemrejse står Thomas Cook Airlines’ personale klar i receptionen på Nuevas Palmeras – tidspunktet oplyses inden hjemrejsen. Du møder op med din bagage, billet og pas, får udleveret boardingkort og afleverer din bagage. På denne måde kan du gå direkte til sikkerhedskontrollen og gaten, når du ankommer til lufthavnen, og du behøver først at tænke på din bagage, når du lander i Danmark Bagage chek in i forhallen på hotellet før morgenmaden – Bagage transporten til lufthavnen

Har du spørgsmål til din rejse, er du altid velkommen til at ringe til os.
Spies Lone Bennich tlf. 70 70 10 51 hverdage 10-16
Eller Kenneth Dini tlf. 40 26 10 34 eller mail:  mail@dinitours.dk

Glæder os til at møde dig.
Spies og Gitte og Kenneth Dini